Städdag idag, Jämtland imorn

Imorn åker jag, Peter och Emil till min farmor i Jämtland. Vi blir nog där till på tisdag och på onsdag ska vi hämta vår nya fina bil, äntligen! Det hade verkligen varit toppen om vi hade fått den som avtalat, förra eller denna vecka, för just nu lånar vi min pappas pluttbil och tyvärr ryms inte så mycket för en barnfamilj i den. När vi packat in underdelen till vagnen i bagaget är det fullt! Sittdelen, resesängen och all packning får ligga bredvid Emil i baksätet. Våran Skoda Octavia kombi kommer passa fint! :)

Idag har vi haft storstädning hemma. Jossan var här och hjälpte till att passa Emil. Som en belöning åt oss själva åkte vi sedan till Farsta strand och tog ett dopp. Det blev så varmt och kvavt här hemma och vi var svettiga allihopa. När vi väl kom fram till badet var det molnigt och blåsigt så vi hade ingen större lust att bada, men vi hoppade i ändå. Det var rätt skönt faktiskt.

Farmor har (såklart) ingen dator, så uppdatering om den lilla trippen kommer nästa vecka. Nu ska vi packa det sista. Ha en skön helg!

Kommentarer
Postat av: Moa

Hoppas att ni har det toppen! ja, vi får ses nu i veckan.



Kram

2010-07-25 @ 20:56:03
URL: http://moasprinsar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0