Nytt projekt

Apropå projekt så början skolstarten närma sig. Det känns INTE kul. Vill helst inte plugga alls. Men kommer jag ha mer tid över sen när både jag och Peter jobbar heltid och det är ännu mer fart på Emil? Och man kanske dessutom har en till eller en till på gång. Nja, jag vet inte det jag. Lika bra att köra på nu så är det klart sen.

Emil har börjat sova nästan hela nätterna nu igen. SÅ SKÖNT! 1,5 månad med massa skrik på nätterna är över. Han somnar vid 21-21.30 och vaknar för mat vid 6-tiden. Kan knorra lite under natten, men somnar snabbt om igen. Hoppas det håller i sig. Från en morgontrött bebis som sov till 9-10, till en morgonpigg bebis som gärna vill gå upp efter morgonslurpen vid 6.30 :P


Emil fem månader chillar med farsan :)

Igår träffade jag Moa och hennes lilla Charlie för fika. Därefter tog vi en promenad till Mariatorget till en scrapbooking butik. Jag har tidigare köpt ett album som jag ska fylla med Emilbilder. Fick lite inspiration till dekoration när vi var i butiken, så jag kunde inte låta bli att handla lite :) Måste börja med albumet innan skolan börjar för sen kommer det inte finnas så mycket tid över. Ska lägga ut lite bilder sedan så får ni se vad för fint jag köpt. Kommer även bild på nya fina bilen ;)

Idag är det grått igen. Perfekt för städ, tvätt och plock här hemma. Vi har fortfarande inte packat upp efter att vi kommit hem från min farmor :P

Hemma från bion

Ecplise var bra. Mycket kärlek, lite fight. Lagom. Kanske inte mest händelserik, men det passade bra en sån här grå, regnig och långsam dag.

Emil somnade igen vid kl. 8 imorse och sov/halvsov till 11.30. Grymt skönt! Ikväll somnade han två timmar tidigare än vanligt så han lär nog vakna tiiiiidigt imorn bitti. Synd att det inte är min tur att stiga upp... :P Moahaha Peter!

Nu ska jag nog passa på att fortsätta läsa min bok; Den förlorade symbolen av Dan Brown. Jag är helt såld på hans böcker, har läst alla! The Da Vinci Code, Angels & Demons, The Deception point och Digital Fortress. Läste alla i pocketversion på engelska, men den senaste läser jag på svenska. Skitbra böcker, rekommenderar starkt! Dessutom blir man mer allmänbildad när man läser dem.





Morgonpigg bebis

Peter kom hem vid fyra och lättväckt som jag är vaknade jag och hade svårt att somna om. Hade då sovit max tre timmar (har svårt att somna på kvällarna). Tjugo i sex vaknar skrutten och vill ha mat som vanligt vid sextiden. Vid minst 8/10 fall somnar han om då, men hur tror ni det gick denna morgon när jag an var extra trött..?

Emil sitter i babysittern och tittar på tecknat på tv och jag dricker en kopp varm choklad i soffan. Ute hänger regndropparna i luften. Det är rätt mysigt faktiskt :)



Chillar framför tv:n och käkar groda.


Morgonstreching

Idag blir en lugn dag. Kommer behöva sova på dagen med Emil. Blir lite plock här hemma (stökigt som vanligt) och ikväll ska jag och Jossan gå på bio och se tredje delen av Twilight; Eclipse.

Nya bilen

Då har vi varit och hämtat nya fina bilen. Jag tog på mig det stora ansvaret att köra hem den. Kändes kanonbra! Trots 105 hk så är det helt ok drag i den. Men vaddå, turbo och kompressor är ju helt ok :) Emil har också godkänt den, han provsov en stund.

Ikväll är Peter ute och dricker bira med grabbarna. Jag och Jossan har varit i Kista centrum och strosat runt ikväll. De har byggt ut centrumet sen senast jag var där. Mycket butiker har det blivit. Köpte en fin body med stjärnor på och matchande byxor till skrutten.

Det märktes att ni gillade bilderna jag la ut, vilket topp det blev i statistiken på återbesök, kul!

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Emil som ligger och snackar i sin säng. Vaddå sova? Det är tråååkigt mamma!

Ajfön

Fler och fler skaffar sig Ajfön (Iphone) och jag har inte hört en enda som inte är supernöjd. Tyvärr kostar en sån telefon 5000 kr och det är ju så mycket pengar! För en telefon... som man dessutom oftast behöver ladda varje dag för att man pillar så mycket på den. Peter har länge varit sugen på att skaffa sig en. Själv har jag Peters gamla skruttiga telefon, eftersom min Sony Ericsson Satio har gått lite sönder.

Men nä, dyra telefoner får vänta! Man är ju inte rikast när man lever på en 50 %ig lön :P

EMIL

Dax för lite fina bilder på Emil. Det har efterfrågats :) Dessa är tagna senaste veckan. Hans nya grej är ju att ställa sig mot allt. Nisa, I hope you like the pictures! I put them out here especially for you ;)










IKEA

Natten var ovanligt bra. Emil vaknade några gånger men somnade snabbt om själv. Vaknade kl. 6 och ville ha mat och somnade om sen igen. Topp!

Sedan bar det av till IKEA. Nu när Emil är så pass aktiv så kände vi att det var dags att börja säkerhetsanpassa hemmet lite. Det blev dörrstopp, hörnskydd och lite annat krims krams som små barntallrikar och en blomma.

Imorn ska vi hämta nya fina bilen! Ska bli väldigt spännande! Det ska bli så himla skönt att slippa krånglet varje gång man ska iväg med vagnen eller storhandla. No more superträngsel! :D

Hem ljuva hem

Då var vi hemma igen. En dag tidigare än planerat. Precis som förra året hade vi otur med vädret. Det var grått och regnigt och på kvällarna var det bara 5-8 grader varmt. Uppresan gick bättre än vad vi trodde med Emil. Det är trots allt 50 mil. Hemresan däremot var betydligt skrikigare. På vägen hem stannade vi till i Gävle och åt god indisk mat.

I lördags var vi på 50-årskalas. Min faster och hennes man fyllde år. En vän till min faster som jag bara träffat några enstaka gånger kommer fram till mig och frågar om jag inte äter nåt och säger att jag är så smal. Lite trist kommentar från någon man aldrig träffar tycker jag... Amningen har gjort att jag gått ner massor i vikt och det är jag fullt medveten om. Jag behöver inte höra sånt från folk jag knappt känner.

För övrigt var resan stillsam och trevlig!

Emil blir bara mer och mer aktiv och kräver nästan konstant uppmärksamhet och tillsyn. Han är så mobil nu och har även kommit på hur roligt det är att ställa sig upp mot möbler och allt annat som ligger på golvet. Tyvärr är inte balansen och styrkan lika bra som både han och vi önskar, så det blir en del fall och tårar dagligen nu. Men skam den som ger sig!

3 is crap

Till er som försöker höra av er till mig utan att lyckas när jag är borta, så vill jag meddela att jag inte har nån mottagning med 3 där uppe. Om två månader har mitt 3-abonnemang gått ut och då blir det Tele2 som har mottagning på de flesta ställena, jippi! Dessutom messar och ringer jag gratis då till alla Tele2/comviq-telefoner. Toppen, eller hur systrar? ;)

Jag och Emil har hunnit med bvc denna morgon då det var 6-månaderskontroll. Var så nyfiken på vikten, men så glömde vi ta en vikt! Jag kom på det när jag redan hade klätt honom och då fick det vara. Konstigt, jag trodde man alltid tog vikt och längd på kontrollerna. Allt såg bra ut förutom att han skelar på ena ögat, så de skulle skicka en remiss till ögonläkaren.

Nu hoppas jag att min karl ska vakna så att vi kan komma iväg. Ska hinna med en sväng till Huddinge för att gratta hans mamma som fyller 60 idag, innan vi tar oss norrut.

Städdag idag, Jämtland imorn

Imorn åker jag, Peter och Emil till min farmor i Jämtland. Vi blir nog där till på tisdag och på onsdag ska vi hämta vår nya fina bil, äntligen! Det hade verkligen varit toppen om vi hade fått den som avtalat, förra eller denna vecka, för just nu lånar vi min pappas pluttbil och tyvärr ryms inte så mycket för en barnfamilj i den. När vi packat in underdelen till vagnen i bagaget är det fullt! Sittdelen, resesängen och all packning får ligga bredvid Emil i baksätet. Våran Skoda Octavia kombi kommer passa fint! :)

Idag har vi haft storstädning hemma. Jossan var här och hjälpte till att passa Emil. Som en belöning åt oss själva åkte vi sedan till Farsta strand och tog ett dopp. Det blev så varmt och kvavt här hemma och vi var svettiga allihopa. När vi väl kom fram till badet var det molnigt och blåsigt så vi hade ingen större lust att bada, men vi hoppade i ändå. Det var rätt skönt faktiskt.

Farmor har (såklart) ingen dator, så uppdatering om den lilla trippen kommer nästa vecka. Nu ska vi packa det sista. Ha en skön helg!

Inga vattkoppor än...

Tydligen så är det så att vattkoppor smittar redan innan symtomdebut. Det är därför det blir så stora "epidemier" på förskolorna, för det är omöjligt att se när det kommer. Men än så länge har Emil inga symtom på vattkoppor, men inkubationstiden är lång - 10-16 dagar. Visst vore det bra på ett sätt ha vattkoppor redan nu. Det är ju så att ju yngre man är desto lindrigare brukar det vara. Men Emil har redan nu så jobbigt med sömnen, så vattkoppor på det vore väldigt tufft för hela familjen.

Igår träffade jag mina kära systrar och vår mamma. Tjejerna har varit i Grekland en vecka, samtidigt som vi var på Gotland. De var supernöjda med resan till Skopelos (tror jag det hette). För att se bilder från deras resa, besök Jossan eller Emelie. Efter att de fått gosa av sig lite med Emil åkte jag hem där grillning väntade tillsammans med två vänner. Alltid lika trevligt!

På fredag åker lilla la famillia till Jämtland för ett besök hos min farmor och resterande svensk släkt. Blir nog inte där så många dagar för det ligger mitt ute i ingenstans och det är rätt stor risk att drabbas av lappsjuka :P

Här kommer lite sköna bilder från Gotland!

Emil ligger i mitt knä på båten.

Coola killen kör bil

På väg till raukarna

Simon och Peter på penisrauken

Coolaste minigolfbanan i Kneippbyn!

Självklart en tur till vackra Visby

Mina grabbar i Visby

En tur till Gotlands sydligaste del för att kika på Hoburgsgubben, som egentligen inte var så märkvärdig alls, men området runtomkring var superfint med utsikten från berget.

I can see my house from here!

Emil har börjat ställa sig upp mot möbler. Här dock bara på knä.

Oj vilken tid det tar att skriva ett sånt här inlägg med så många bilder! :) Nu måste jag lägga mig så jag får nån sömn i natt. Emil vaknar 3-6 ggr per natt, varav en av gångerna oftast varar i över en timme och består då av skrik. Kram på er!

Bonusdag

Det är nu söndag morgon. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Vi la oss alldeles för sent igår och Emil vaknade ovanligt tidigt idag och det var min tur att gå upp med honom. Typiskt! Jag får sova sen när Peter gått upp.

Det var Peter som bokade båtresan till Gotland och det var sagt hela tiden att vi skulle åka tisdag till söndag. Igår tyckte jag att det var lite trist att det var sista dagen här, men samtidigt skönt att komma hem. Framförallt pga Emil och att han kan få sova i sin riktiga säng och komma tillbaka till sina vanliga rutiner. Han har vaknat flera ggr per natt och en av gångerna har han oftast gnällt/skrikik i en timme. Simon och Sandra skulle åka hem med samma båt. Men så hör jag Sandra prata med sin bror och säger att hon ska åka hem på måndag. Jag blir förvirrad. Alla blir förvirrade. Men den som var mest förvirrad var nog Peter (såklart). Peter hade sagt att vi skulle åka hem söndag den 19:e. Men det var måndag den 19:e, så helt plötsligt fick vi en dag till på denna jättetrevliga resa! :)

Igår åskade och blixtrade det precis hela dagen. Det var faktiskt skönt och vi hade en trevlig innedag med massa kortspel.

Tyvärr har det visat sig att ett av barnen som Emil lekt med här har fått vattkoppor. Är inte så insatt i smittorisken och smittvägen, men nu ska det googlas! Hoppas för guds skull att Emil inte får vattkoppor nu. Det får vänta till dagis (förskola...).


I love semester!

Då börjar tredje dagen på Gotland närma sig sitt slut. Three more to go! Vi hade det toppen. Vädret har hittills varit kanon. Över 30 grader varmt och sol. Första dagen kom vi hit sen eftermiddag. Då blev det grillning och när Emil somnat spelade vi kort. När jag och Peter umgås med Simon och Sandra blir det alltid kortspel, kul! Oftast Canasta. Som vanligt förlorar jag och Sandra. Vi är oftast i lag. Måste slå grabbarna mer än en gång!!! Inte så lätt, för Simon är kortspelsfantast och spelar bland annat i svenska landslaget i Brigde.

Igår blev det en tur till stranden. Det var varmt i vattnet! Emil smakade på sand för första gången. Det var sådär, tyckte han. Lite senare blev det en tur till raukarna. Det var väldigt vackert där vid vattnet.

Idag har vi varit i Kneippbyn och spelat äventyrsminigolf. Det var jätteskoj! Återigen soligt och jättevarmt så jag var lite orolig över hur Emil skulle ta det, men han skötte sig exemplariskt. 18 banor. Jag och Peter mot Sandra och Simon. Och gissa vilka som vann..?! VI såklart :) Med 4 poäng tror jag. Efter det åkte lilla familjen Gisslén-Bezjak till Visby och turistade. Det är väldigt fint i Visby. Påminner om Gamla stan, fast ännu finare.

Bilder kommer när jag kommer hem!


Gotland!

Då har denna dag passerad. Börjat förbereda packningen inför Gotlandsresan imorn. Mycket att tänka på när man ska resa iväg med en liten plutt. Man ska ha med sig allt från kudde, leksaker och nappflaskor till blöjor, nezeril och barnvagn.

Peter hade ett tufft dygnspass så han och skrutten sover medan jag går omkring och plockar lite innan det är dax för mig att krypa ner. Jag och Emil sov 1,5 på eftermiddagen idag så jag är inte så trött nu :P

Det ska bli toppen med Gotland och jag hoppas på bra väder. Det blir förmodligen inte så mycket uppdatering på bloggen medan jag är där, men när jag kommer hem på söndag ska jag dela med mig av de fina bilderna jag kommer ha tagit.

Ha en skön vecka!

Trött Sandra

Jag är ofta trött nu för tiden. Mest pga min lilla terrorist på nätterna, men jag antar att värmen påverkar också. Idag är det 29 grader och molnigt. Det händer inte ofta! :)

Jag och Emil åkte med Kara till centralen där vi lämnade av henne. Hon åker vidare till Linköping till några andra vänner och sen tillbaka till London. Roligt att ha henne här, men skönt att slippa prata engelska nu. Det är roligt, men ansträngande för man kan inte riktigt säga vad man vill för det är svårt att uttrycka sig ibland. Det var tänkt att vi skulle åka den nya attraktionen de byggt utanpå Globen; Skyview. Tyvärr hann vi inte få tag på biljetter som var tidigt nog idag. Jag och Peter får ta och turista oss nån dag istället :)


Sommar sommar sommar!

Visst blir man bortskämd med det underbara vädret. Man ska inte klaga på värmen! Blir tokig på sånt. Först gnäller folk på att det är för kallt, och nu på att det är för varmt. Skärpning! Det är ju sommar vi vill ha! :)

Igår fick Emil bada i baljan ute på gräsmattan. Det var mysigt :) Efter det åkte systrarna, jag, Emil och Kara till Sickla strand och badade. Det var skönt, men rätt kallt! Badkruka som jag är. Idag hade det däremot varit riktigt skönt med ett dopp efter en tur till Långholmen och på de heta bussarna. Tyvärr hade vi inte med oss badkläder (jag och Kara) så vi fick nöja oss med att bada underbenen :)

Ser ni den lillla Emilfoten på Emelies högra maghalva? :)

Emil har hållt mig vaken en stor del av natten, så på eftermiddagen blev jag helt slut. Det var tänkt att vi skulle åka till stan, men varken jag eller Emil hade sovit så bra och Emil hade dessutom inte sovit just nåt på dan heller, så det blev en eftermiddag hemma och middag på balkongen. Det var helt ok! :) Peter jobbar sitt sista pass innan semestern nu. Måste erkänna att det bästa med att han har semester är att han kan hjälpa till med Emil på nätterna och med nattningarna. SÅ SKÖNT. Jag börjar känna mig rätt slutkörd efter den senaste stökiga månaden. Sen ska det såklart med super med att få umgås hela familjen :) På tisdag bär det av till Gotland!

Finbesöket är här

Igår var jag och Emil och mötte upp Kara på centralen. Det blev en köpt Ceasarsallad till middag. Emil var på sitt bästa charmhumör och skrattade åt allt Kara sa. Duktig bebis! :) Natten var bajs. Emil vaknade kanske 10 ggr, men Kara hörde bara två av dem så det var bra! ;)

Dagen började med frukost på balkongen. Sköönt! Därefter en promenad längs Årstaviken till ett café vid vattnet på Södersidan. Peter var också med. Piggelin och Hallonsoda var toppen! Emil blev suktad stackarn. Han fick nöja sig med vatten :)




Sedan åkte jag, Emil och Kara till Nynäshamn för att träffa Åsa, hennes man och deras söta färsking på 2,5 vecka. Det är konstigt, jag har helt glömt bort att Emil var så liten. Emil var t.om. ett kilo mindre! När jag höll lilla Sam i famnen fick jag inga flash backs från när Emil var så liten. Det är som alla säger; man glömmer snabbt!

Emil flänger omkring här hemma och tycker det är jättekul nu när han kommit hur man kan förflytta sig. Sladdarna till datorerna är spännande (och tydligen goda). Han har även lärt sig att ta från kryp-position till halvsittande ställning. Väldigt gulligt :)


Imorn blir det träff med mina söta systrar Emelie och Josefin som jag saknat så mycket. De har varit på landet och nästa vecka åker de på semester till Grekland.

Jag kommer minsann inte...

Många som inte har barn vet jag kan bli irriterade över hur vissa föräldrar gör och tänker "sådär kommer jag aldrig göra". Jag var själv sån. Likaså tror jag att många tycker att föräldrar klagar mycket och undrar hur man som föräldraledig kan klaga över att man inte har tid till t.ex. städning. Det är ju så att man inte förstår hur det är att vara förälder innan man blir det. Man vill gärna tro att man vet, men det gör man inte. Det har jag själv fått uppleva.

Här är några saker som jag själv sagt att jag inte skulle göra.

- Helt plötsligt stanna på trottoaren när folk går bakom. Kan de inte gå åt sidan iaf?
- Svårt att hinna med hemmasysslor som städ och tvätt. Man går ju hemma hela dagarna och bebisen sover väl ibland?
- Låta mitt barn ligga i vagnen och skrika på bussen. Ta upp och trösta ungen, vi orkar inte höra.
- Har svårt att samsova. Det är väl bara att sova när bebisen sover.
- Klagar på att jag är trött. Samma som ovan + du får skylla dig själv.
- Hamnar i mitten av rulltrappan med vagnen så att det är svårt att komma förbi. Ställ dig på sidan.
- Gnälla över för lite "egen tid". Små bebisar sover väl alltid?

Hehe ja, detta är ju bara en liten del av allt som jag tänkte innan jag fick barn. Svaren till frågorna låter jag er mammor svara på (inga pappor som läser denna blogg) och ni som inte förstår kommer göra det sen :)

Camping

Det var grymt skönt att få sova en natt ostört. Men tyvärr blev det inte så lång sömn. Jag la EMil hemma innan jag åkte iväg. Det börjar med att jag, när jag kom fram till porten hos pappa, upptäcker att jag av nån märklig anledningen tagit fel nycklar! ARGHHH! Jaha, där försvann en timmes sömn. Bara att åka tillbaka hem och hämta rätt nycklar. När jag väl kom i säng kl 24 tog det två (!) f***ing timmar innan jag somnade. Sjukt irriterande. Kl. 8 ringde väckarklockan och då kändes det som att jag precis somnat. Men guuud så skönt att sova ostört även om det bara blev sex timmars sömn.

Den obefintliga sovmorgonen berodde på att vi skulle åka till Peters mormor och hennes karl som campade strax utanför Väddö i Norrtälje. Natten med Emil hade gått bättre än jag trott. Vaknat flera gånger, men inte varit alltför otröstlig. Campingen var väldigt mysig. Strålande sol och VARMT. Det blev ett dopp i det iskalla vattnet och grillning på kvällen. Emil trivdes bra på filten i skuggan. Natten var däremot skitjobbig. Flugor och myggor som attackerade konstant och Emil som gnällde. Som tur var fick jag och Emil sova 2,5 på eftermiddagen dan efter innan vi åkte hemåt igen.

Bilder från campingen





Efter stranden blev Emil trött...

... och somnade :)

Imorn får vi FINbesök. Då kommer min amerikanska vän Kara hit. Hon har denna vår jobbat i London och kommer hit innan hon åker hem till staterna. Jag och Åsa träffade Kara i Australien när vi pluggade där 2006. På torsdag åker jag, Emil och Kara till Åsas landställe i skärgården och hälsar på hennes alldeles färska bebis :)

Bästa dagen

Hej!
Idag har det varit en kanondag. Blå himmel och varmt hela dagen. Dagen började med en mysig picnic i Tantolunden med Moa. Vi var båda bebis-fria, vilket inte händer så ofta. Det var skönt att bara kunna sitta och prata utan att springa efter krypande/ålande bebisar som snabbt tröttnar på att ligga på en filt. Dessutom fick man ju sitta i solen (vilket inte funkar när man har bebis med sig).

Därefter gick jag till Långholmen och mötte Peter, Emil och vår vän Eric. Det hade gått bra med Emil, men han var hungrig när jag kom dit, så det var bra att anslöt mig, vilket inte var planen från början. Sedan gick de stora killarna till Hornstull strand för att titta på fotbollsmatchen (som tyskarna ÄGDE), medan jag och Emil åkte hem och sov en timme. Det var skönt! :)

När fotbollen var slut kom de hem hit tillsammans med en annan galen kille, Anders. Det blev grillning på gräsmattan hör utanför. Revbensspjäll och entrecote. Yummi! Emil fick mumsa på äppel-päron-puré och leksaker.

Nu ska jag åka hem till min pappa (som är i Thailand i två månader) och soooova. Emil har bökat så mycket de senaste tre veckorna och jag har inte fått sova så mycket. Känner att jag behöver ladda batterierna för att orka vara en glad och pigg mamma. Peter däremot kommer få det kämpigt i natt, men det får han ta. Han får ju sova de flesta andra nätter när han inte jobbar.

Hoppas ni också haft en toppendag!

Barnbus och grillning

Medan Peter åkte till Grönan med grabbarna från jobbet åkte jag och Emil till Cecilia. Det blev först en promenad i det fina vädret och sen grillade vi på deras balkong. Kycklingspett med jordnötssås och ris. Av nån anledning ville kycklingen inte bli genomgrillad så efter en lååång stund på grillen gav vi upp och stekte det sista istället :P Men gott blev det!

Barnen röjde runt såsom barn gör. Emil hade dock lite svårt att hänga med när Gustav sprang iväg och Elvira vässade knäna och kröp snabbt som attan efter Gustav. Men Emil blev inte helt lämnad hela tiden. Roligt att se hur barn är fascinerade av varandra.


Det är viktigt att smaka på heela vagnen. Inte bara innertyget! :)


Gullungarna smilar upp sig inför kameran. När Cecilia inte orkar dra syskonvagnen fungerar denna samåkning utmärkt! :) Syns det att Gustav ätit glass? ;)


Lugn och skön dag

Denna morgon gick vi upp lite tidigare än vanligt. Det kompenserar Emil med att sova en lång stund på förmiddagen istället, vilket ger mig tid för lite styrketräning och plock här hemma. I eftermiddag åker vi hem till Cecilia och hennes två barn på 1 och 2,5 år. Det blir middag och barnbus!

Jag har ju gått ner så mycket i vikt sen Emil kom och nu är jag nere på rekordlåg vikt. Folk säger att jag ska äta mer, men är det inte så att jag går upp i fett då? Jag vill ju gå upp i muskler! Jag tror på att äta rätt och träna rätt, så varannan dag försöker jag antingen gå på gymmet eller köra mina träningsprogram hemma. Det funkar rätt bra, bara man har rätt disiplin! :) På gymmet blir det oftast spinning för konditionen och sedan maskiner för att bygga muskler och stärka min klena rygg.


De flesta av mina hemmaövningar är med hjälp av kroppsvikten, men hanteln är också bra att ha. Pilatesbollen är super och det finns massor med övningar man kan göra med för att träna kroppens alla stora (och små) muskler.

Idag är det ca 30 grader och blå himmel i Stockholm så jag hoppas Emil vaknar snart så att vi kan ta oss ut! :)

Japp, det är sant. Jag har ritat den själv i Paint :D

Ingen Järla sjö denna gång heller

Vi hade en spännande budgivning på min (typ) drömlägenhet i Järla sjö. Både jag och Peter är helt sålda på det området, men tyvärr är det inte lägenheter så ofta till salu där. Nu hade vi i alla fall hittat en jättefin precis intill vattnet och det var bara vi och en till som var med i budgivningen från start. De var ganska sega med sina bud så det kändes som att vi hade övertaget och jag började våga hoppas på att vi äntligen skulle vinna... Men nä.... de bara fortsatte att buda och till sist var vi tvungna att ge oss. Man får se det från den ljusa sidan; att vi sparar pengar genom att bo kvar och att vi kommer hitta en lägenhet som är ÄNNU FINARE. Om det nu går ;)

Grattis prinsen

Idag blir Emil hela 6 månader. Det har känts som sex långa månader, samtidigt som de gått väldigt snabbt. Det har utan tvekan varit de sex kämpigaste månaderna i mitt (vuxna) liv, men samtidigt de underbaraste sex månaderna i mitt liv. Känner mig väldigt lyckligt lottad som har en så fin familj. Det enda som saknas är sömn... Vi har fått en väldigt vaken kille som verkar ha haft mycket problem med lilla magen.

Idag kommer vännen Jessica och hennes 10 månader gamla Alfred hit. Det blir bebismys och fika.

På fredag och på lördag ska det bli ca 30 grader så se till att planera in nåt skoj i solen! :)


En trött Emil


Emil har lärt sig hur man ålar och denna gången var det dax att leta dammtussar under soffan :)


Glad Emil på upptäcksfärd i vardagsrummet.

RSS 2.0