Bilder

Lovade ju i mitt sista inlägg att jag skulle lägga upp några avslutande bilder. Här får ni fyra stycken. Hoppas vi ses igen till sommaren! :)


PAUS

Hej vänner!

Som ni märker så finns inte så mycket tid över till bloggen. Det är otroligt mycket som ska hinnas med innan min examen den 9 juni och dessutom har jag även börjat jobba nu efter mammaledigheten och går introduktionsutbildning på ambulansen så nu finns ännu mindre tid.

Därför har jag bestämt mig för att ta en paus fram tills skolan är slut. Dagen efter min examen är även min introubildning slut och jag kommer börja jobba på riktigt. Då hoppas jag att det finns mer tid över till att kika in här igen :)

Jag kommer i helgen försöka lägga upp några "avslutande" bilder.

Ha det så gott!

Härliga morgon

Vaknade kl 10 idag efter att ha sovit ostört i nästan 10 timmar. Samma sak igår, 10 timmar nästan ostörd sömn. När händer det senast? Två nätter i rad! Emil och Peter har sovit borta i natt.

Igår kväll gjorde jag nåt jag inte gjort på evigheter. Hade en pojkvänsfri och barnfri tjejkväll hemma! Moa kom över och vi drack gott vin och åt en massa godsaker och pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt skönt att bara få sitta och koppla av och inte smyga för att man är rädd att väcka Emil. En toppenkväll med andra ord!

I morgon börjar jag jobba igen efter mammaledigheten. Börjar på ambulansen, men vi startar med introduktionsubildning i 10 veckor. 6 veckor teori och körning och därefter praktik 4 veckor. Härligt att få full betalning när jag går utbildning :) Man är så van från skolan att inte få en krona så det känns lite lyxigt nu.

Hoppas ni haft en bra helg och att ni fortsätter att titta in här trots att min uppdateringar är knapphändiga just nu :)

RSS 2.0