Vem är Sandrupp?

Hej! Trevligt att så många redan hittat hit!

Jaha, vem är då denna nya bloggare..? Förmodligen bara en till i mängden, men nåt måste man väl fördriva tiden med :)

Jag heter Sandra och är en 25-årig Stockholmstjej som för tillfället är mammaledig åt min lilla Emil som kom till oss med dunder och brak den 1 Januari 2010. Till barnet finns en pappa, Peter, som även råkar vara min sambo. I vanliga fall jobbar jag som sjuksköterska på barnakuten och jag pluggar även till specialistsjuksköterska inom ambulans och som om det inte vore nog pluggar jag även till specialistsjuksköterska för barn och ungdom. Många bollar i luften när man är mammaledig - tack och lov för SOMMARLOV! :)

Vad gäller intressen så är jag väldigt sportig av mig. Utan träning mår jag inte bra. Min största passion har varit ju-jutsu som jag tränat till och från i 7 år och även tävlat lite i. Men sedan jag blev gravid förra året har jag inte satt min fot på mattan tyvärr. Annars tycker jag om att gå på gymmet, spela badminton och gå på barnvagnspromenader :) Förra året tog jag MC-kort, men sen blev magen för stor så jag fick tyvärr sälja min fina motorcykel strax efter att jag fick kortet. Trist nu när sommaren kommit och man ser alla ute och glida med sina nyputsade hojar.

Mitt liv förgylls (förutom av Peter och Emil) av världens bästa systrar, Josefin 13 år och Emelie 15 år (snart). Helt underbara tjejer och fantastiska mostrar! :)
Besök gärna mina systrar: Josefin & Emelie


Jag och min Emil i söndags


Kommentarer
Postat av: Josefin ♥

Designen blev jätte fin Sandra! ♥

2010-06-01 @ 22:10:36
URL: http://jojjisen.blogg.se/
Postat av: Moa

Ja, det känns som om han ofta blir sjuk :( Hoppas att inte Emil blev smittad bara.

Vi ses i helgen, ska bli så roligt. Och så får vi betsämma en dag för SETC2.

Kram

2010-06-01 @ 23:04:32
URL: http://moasprinsar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0