På tu man hand

Det blir inte så mycket tid över till blogg när man flyttar och jobbar och tar hand om barn :P Men nu får jag äntligen sitta ner lite och bara ta det lugnt.

Tidigare i veckan var Moa och lilla Charlie över till nya lägenheten. Efter lite bus här hemma gick vi en mysig promenad och åt lunch på ett lugnt café. Mycket god Hälsotallrik blev det, med en chai att ta med :)



Emil har fått premiärbada i badkaret. Det tyckte han var toppen! Det blev mycket plaskande. I Årsta hade vi inget badkar, så det blev duschar för honom då.



Helgen har varit toppen. I lördags (igår) sov Emil hos sin farmor för första gången. Även första gången han sover borta från både mig och Peter. Lite nervöst var det ju, men det hade gått prima :) Jag och Peter fick på tu man hand gå på libanesisk restaurang, Tabbouli, på Kungsholmen, följt av bio vid Stureplan. Maten på Tabbouli är helt fantastisk. Vi beställde 16 smårätter och man åt så man nästan rullade därifrån.

Filmen vi såg heter Du kommer möta en lång mörk främling. En dramafilm full med intriger. Speciell, men bra! Märkligt slut. Kanske kommer det en tvåa... :)

Det bästa med att få vara ensamma är att få sova ut på morgonen och vakna utsövd. Att få ligga och dra sig på morgonen TILLSAMMANS utan att en av oss måste gå upp med Emil. Underbart!

Men så mysigt det var när jag fick träffa Emil idag igen :)


Kommentarer
Postat av: Moa

Så härligt det låter. så skönt att få vakna i lugn och ro och sen få sätta sig och äta frukost i sin egna takt :)



Rolig titel på filmen..



Hoppas vi kan ses snart igen.

Kram

2010-11-08 @ 23:25:20
URL: http://moasprinsar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0