Nordens första barnhospice

God morgon! Idag är det en sån där fin morgon igen som gör det lättare att kliva upp med lilleman. Han är på gott humör och leker på golvet och pratar för sig själv lite då och då :)

Idag är det öppet hus på Nordens första barnhospice i Nacka. En otroligt fin insats. Jag har jobbat på neuropediatriken (barn som har fel på hjärnan eller ryggmärgen) och de är ofta svårt handikappade och det är inte ovanligt att de dör, så jag har sett de här barnen och ett eget hospice för dessa barn kommer bli så bra! Dessutom tror jag personalen som jobbar där kommer passa väldigt bra.

För er yngre läsare som inte vad vad ett hospice är, så är det där man hamnar när man är så pass svårt sjuk att man inte kommer bli frisk. När familjen behöver avlastning eller när barnet är så pass dåligt att det måste ligga på sjukhus för att det är på väg att dö, då hamnar de på hospice.

Idag är det mycket som ska hinnas med: träna, plugga, handla mat, rådgivning på banken och kl. 17.30 ska Peter börja jobba. Skulle gärna gå på öppet hus på barnhospice också, men det är mycket som ska hinnas med innan kl. 17..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0