Migrän...

Gårdens eftermiddag/kväll spenderades grimaserandes i sängen pga kraftig huvudvärk med flimmer för ögonen. Tålde varken ljud eller ljus, vilket är jobbigt med en febrig och inte supernöjd ettåring. Tack och lov var Peter hemma. Huvudvärken fortsatte under natten och även idag. Fick tyvärr vara hemma från skolan och missade mitt certifiktikat i AMLS, Acute Medical Life Support. Skittråkigt.

Huvudvärken gav sig äntligen iväg under kvällen drygt ett dygn senare och imorn hoppas jag kunna gå på den kliniska examinationen. Bad tajming! Innan mitt migränanfall igår hade jag återigen de läskiga domningarna jag får i ansikte och hö hand/arm ibalnd. Skönt att få komma till specialister på SÖS på fredag.

Stackars Emil har 40 grader feber och är snorig. Hoppas det ger med sig snart.

Här är en animerad bild av hur området kommer se ut där de bygger vårt radhus. Vårt hus kommer bli de vänstra röda huset, men vårt förstahandsval var eg de gröna bredvid på hö sida. Detta för att master bedroom ligger utåt och inte vägg i vägg med grannen. Mitt emot denna länga finns en till likadan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0