Tvillingmamma

VERKLIGEN dax att uppdatera. Börjar med dagen. Jag och Emil har varit hos bästa Moa och passat hennes Charlie som är 3 månader äldre än Emil. Han är väldigt mammig av sig, så jag var lite nervös över hur det skulle gå och hade ställt mig in på en kinkig och gråtig dag. Tur nog gick allt (nästan) strålande och jag har fått känna på lite hur det är att vara mamma till osynkade tvillingar :) Osynkade i mat- och sovtider alltså. 

Här är våra söta grabbar när de håller hand.

Sen så var det det här med mina knasiga symtom. Jag har fått provsvar och mina sköldkörtelprover var inte så bra så jag fick komma tillbaka och ta fler blodprover. Alla har inte kommit än, men det verkar som om jag har hypertyreos och/eller Graves sjukdom. Det är en sjukdom (ofta autoimmun) som inte ovanligt drabbar kvinnor som varit gravida och det förklarar de flesta av mina symtom. Nu väntar jag på att få komma till en specialistläkare på SÖS för utredning och behandling. Sjukdomen sätter spel på hormonerna i kroppen vilket gör att man blir lite knäpp.

Kommentarer
Postat av: Marta

Vad snälla ni är som hjälper varandra med barnpassning! =) Så söt bild när de håller varandra i handen..

Hoppas du snart får komma till spec.dr så du får ordning på dina symptom. Har hört att det inte är ovanligt med Hypertyreos..

Kram!

2011-03-03 @ 08:42:03
Postat av: Liw- mamma till Mait och mini i magen

Vad skönt att ha fått svar på proverna och några möjliga diagnoser. Måste kännas underbart även om man helst av allt inte vill vara sjuk så klart :-)



SV: nä jag vet inte vilket århundrade den där kvinnan kommer ifrån, hennes val känner jag lite, dock tycker jag synd om hennes barn för jag har svårt att tänka mig att de kommer bli uppfostrade till att göra det dom tycker är kul utan det ska nog vara lika könsbundet där...

Låter som hos oss då, här gör vi det vi tycker är roligt och är bra på, det ingen av oss vill göra turas vi om att ta tag i eller gör tillsammans. väldigt enkelt och oftast helt utan tjafs också, ännu en fördel :)

kram

2011-03-03 @ 13:11:11
URL: http://liwetochvardagen.se
Postat av: Moa

Åh, så söta de är våra små :) Tack så hemskt mycket åter igen.



Håller tummarna för att det löser sig till det bästa med provsvar. Säg bara till om du behöver hjälp. Jag finns här :)



Kram

2011-03-03 @ 16:17:29
URL: http://moasprinsar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0